Före/Efter

Hej!
Fick reflexskärmen idag! Super bra! Lovade att göra ett inlägg om den, men just nu är jag sjuk och vet inte hur länge jag kommer att vara det, ska in till sjukhuset i morgon, Så ni får vänta.
Tänkte visa en före och efter redigering, en bild som jag tog i somras på min kusin...
FÖRE:
EFTER:Det är i stort sett bara ögonen jag redigerat men det gör väldigt mycket i bilden, den blir 100 ggr livligare!
Kram

Blogg tips !

Här är ett blogg tips som verkligen är värt att kika in och kolla på! Hon tar otroligt fina, vackra och coola bilder! Jag är verkligen imponerad! Man blir full av inspiration när man kollat på hennes mästerverk! Hon är bara 26 år gammal och helt otroligt duktig! KIKA IN HÄR!
THERESE JONSSON
Bilden tillhör Therese.

Reflexskärm på väg.

Hej söta ni!
Jag har precis beställt en reflexskärm 60cm i diameter vit/silver, ifrån Tvspelsweb.se.
Reflexskärm är något jag länge tänkt att införskaffa men som med allt annat så får det bli "imorgon", så nu äntligen är den beställd och jag skulle gissa att den kommer på måndag eller tisdag eftersom att det är väldigt kort leveranstid på dem :)  Jag har testat att fota porträtt med en reflexskärm innan och det går inte att jämföra alltså. Helt u n d e r b a r t  ljus!
Så när jag har fått den så tänkte jag lägga in lite tips om det här på bloggen, eftersom att det är en del som vill ha fototips bl.a :)
Kram

Fototävling!

Nu är våren på ingång och jag är glad, super glad, så nu drar vi igång en fototävling tycker jag :)
TEMA: Spegla.
Du får tolka det exakt hur du vill, det är era tolkningar som är kul att se... Och man behöver inte tolka det ordagrant om ni fattar vad jag menar ;)


Tävlingen håller på ända fram till och med den 20 april 2011, då det sedan kommer att vara en röstningsmatch mellan några av de bästa bilderna.

Det du vinner:
En länkning på bloggen,
En länkning på facebook sidan,
och sist men inte minst... Ett av de 2 smyckena på bild nedanför som kommer ifrån Juveliasmycken.se
Gör såhär:
Skriv ett inlägg på din blogg där det står ungefär " Jag är med och tävlar i Olivias fototävling med tema: spegling, där man har chansen att vinna ett utvalt smycke från juveliasmycken.se.(ditt tävlingsbidrag + förklaring till varför du valde just den bilden.) "

Inlägget måste innehålla länk till min blogg och till Juveliasmycken.se. Och du får endast tävla med 1 bild.


När du gjort inlägget så kommentera detta inlägget med en länk till inlägget på din blogg ock skriv "jag är med"


LYCKA TILL!

Bilder på smyckena man får välja emellan:
(bilderna är lånade med tillstånd från juveliasmycken.se )


Vinnaren av veckansblogg...

NU ÄR 3 VINNARE UTLOTTADE AV VECKANSBLOGG TÄVLINGEN. FÖR ATT SE VILKA DET BLEV KLICKA PÅ LÄNKARNA NEDANFÖR.
Vinnare 1
Vinnare 2
vinnare 3
Tack till alla er som var med ! :)
Funderar på att dra igång en fototävling med pris, är det något som ni skulle vilja ha så kommentera gärna...
Kram :)

Tjejkväll.

Hej!
Jag känner att uppdateringen går lite upp och ner... ibland så är den jätte bra och ibland lägger jag inte upp något på hur länge som helst. Men just nu har jag några olika ideér till foton på lager, det ska bara bli ett bra tillfälle att fota dem, I fredags hade jag födelsedagsfest slash tjejkväll, en aning sent kanske med tanke på att jag fyllde den 8:e februari... Men jag har haft så mycket sista tiden så det har inte blivit något bra tillfälle för sånt, Men det var i alla fall super mysigt! :)
Några detaljbilder från kvällen:

Egen länk till bloglovin.

Hejj!
Jag har precis skapat en egen bloglovin symbol,  bra kan jag ju inte direkt påstå att den blev, ser väldigt handgjord ut men det är charmigt säger vi, haha ;)
klicka på bilden för att följa bloggen via bloglovin! :)

Kram ♥


Beauty part 2.


Veckans blogg.

Nu kör vi med en "veckans blogg", eftersom att det var en del som önskade något liknande :)

Gör såhär:
För 1 lott:
Kommentera "I´m in" eller något liknande, endast 1 gång.
För 2 lotter extra, utöver den första: Gilla Facebooksidan HÄÄR. (gör du redan det, så skriv något sött i loggen) 

Lycka till ! :) 

Beauty.

Idag har jag varit med världens bästa Alma! Vackrast på denna jord är hon också! Vi gick ner till vättern och fotade, Svin kallt, men samtidigt kul! Tänkte visa några av bilderna,
Kram

The word of this thing is: Unfair.Alla använder samma ingång till livet, olika vägar, och samma utgång...Vad vill ni ha mer av ?

Hejj, Alla söta som fortfarande läser!
Jag skriver alltid att min uppdatering är låg and that´s true, men det ska jag inte skriva mer på ett tag , för jag antar att ni har lärt er det nu ;) Och för att ha bättre koll på bloggen så kan ni alltid lägga till mej på bloglovin (:
Nu har jag en fråga till er, och det vore kul om så många som möjligt svarade, vare sej det är första gången du är inne på min blogg eller om du är "stammis" :) och frågan lyder som på bilden nedan... " vad vill ni ha mer av?" Välj bland alternativen eller skriv ett eget förslag? :)
Kram

Tusen tack...

... Till fina Elma som ännu en gång hjälpt mej med bloggdesignen ! En riktig liten Ängel är hon !
Besök gärna hennes blogg HÄR!

Olivia i ett nötskal !

Hej !
Att jag aldrig lär mej att jag inte skall göra saker jag inte kan ! Elma gjorde ju en design till mej, och så skulle jag fixa lite själv och allt försvann... därför gjorde jag en ful GRÖN som får vara tills typ imorgon, då ska jag försöka fixa det ...
Jaja, jag har iaf gjort något bra idag, jag har lärt mej en hel del på photoshop, inte illa för att vara jag haha, min IT kunskap går nästan att jämföra med en stenåldersmänniska... inte såå bra kanske,
Men ska fixa bättre i morgon, tror jag
Kram :)

På hal is.

Idag har varit en underbar dag med lagom kallt, massa sol & inga läxor eller prov på hela veckan, S U P E R !
Efter skolan idag så gick jag och Malin en långpromenad på 5 km, så skönt ! Sen gick vi ytterligare nån kilometer ner till sjön ocå för att fotografera lite, så en härlig dag med massa promenad blev det. Tänkte även visa lite resultat av fotandet.
Sweetheart.

Söta lilla nicole & hennes grymt söta små skor !
Äntligen !

Hejj,
Tack söta ni för att ni fortfarande läser bloggen fast att uppdateringen är så low den bara kan bli... Men Idag har jag ÄNTLIGEN fått min nya systemkamera ! Nikon D90, helt underbar är den, jag beställde även en blixt som oxå kom idag, G R Y M T ! Har redan fotat lilla Nicole i kväll, som ni kanske får se lite bilder av sen... Men Mac:en är på lagning och det är bara på den som jag har photoshop på, så ni får nog kanske vänta tills den är tillbaka :/ (onödig fakta)  

Sen är även en ny design på G, vilket är underbart med tanke på hur risig bloggen ser ut nu, man blir ju deprimerad bara av att titta på den ! Men jaja, det är på bättringsvägen,

Kram !

RSS 2.0