Hemsida på G

Har en hel del spännande projekt framöver, nu satsar jag helhjärtat på detta och det ska bli såååå kul! :-)
En av sakerna är en hemsida som ev. startas upp efter min Afrikaresa :-) och hela kvällen har jag suttit i photoshop och skissat på hur den ska se ut, min pappa har nämligen kontaktat ett företag som ev. ska göra den, spännande! ;-)
Tänkte ni kunde få ett suddigt smakprov ;-)
Och för er som tycker att det är dålig uppdatering på bloggen, vilket jag är fullt medveten om att det är, så kan ni följa mig via min facebooksida istället, där sker det lite fler uppdateringar :-)

Coola bilder utan studio.

Just nu är jag riktigt taggad inför det nya året och alla nya bilder som förhoppningsvis kommer tas, har varit lite smått opepp på fotograferingen på sista tiden, men så idag fick jag massa ny energi och massa nya ideér, så nu är jag på banan igen haha ;-)
Tänkte tipsa om lite häftiga bilder man kan ta, utan studiohjälp :-)
Titta på bilden nedan, den har jag tagit i studion:

Och så titta på denna bilden nedan, den är tagen hemma i hallen:Det går alltså att göra egna coola bilder hemma, utan all proffsig utrustning, kan dock underlätta om man har en systemkamera, eftersom att man behöver högt slutartal för att få bilden så mörk, men annars tar man bara en hyffsat mörk vägg, denna är i verkligheten röd, och sen en lampa som går att rikta ljuset med och sen så är det bara att börja exprimentera ;-)

Vackraste kusin.

Jag vet att det var år och dar sen jag bloggade här, men jag har bloggat lite mer på den vanliga bloggen på sista tiden och så har det avrit mycket med skolan o lite annat så jag har inte riktigt haft tid. I vilket fall som helst så ska ni i alla fall få lite bilder på min supervackra kusin som jag tog igår, du är så grym!
Har en annan jättespänannde grej på G, lovar att skriva på bloggen så fort jag är 100% säker på att det blir av,

RSS 2.0