Redigerar bilder,

Skepp ohoj!
Sitter och redigerar bilder, med tända ljus och pizza, kan det bli bättre en torsdagskväll? Och så har jag Malin med mej oxå, har spontanfotat henne idag, riktigt mysiga höstbilder!
Tänkte visa er några av de färdigredigerade bilderna,
Hoppas ni har en lika fin kväll som jag!

Min egen lilla modell,

tänkte visa er några bilder på minna vackra lillasyster som alltid råkar ut för mina knäppa fotoidéer, höhö, tycker faktiskt synd om henne ibland, men jag är glad som har en lillasyster som faktiskt tycker om att vara med på bild!
Imorgon beger jag mej till skolan igen efter att vart hemma i 2 dagar, har mjölkallergi och blev sjuk efter resan eftersom att det är ganska svårt att kontrollera om det är laktos i eller inte när man är i utlandet, och sen när jag väl fick i mej det tyckte jag att det gick bra, och brydde mej inte så mycket mer om jag fick i mej det eller inte eftersom att jag inte blev sjuk, men sista dagen började jag må illa och sen har det bara blivit värre...
Och i morgon har vi både kemiprov och tyskaprov så jag måste dit vare sig det går eller inte...
Ha en fin kväll!

nyanser.Summer dreams do not work in the winters


Hemma och det funkar!

Kom hem från Bulgarien i lördags kväll/natt. Jag har haft det hur underbart som helst! Det var verkligen toppen, alltihop! Bulgarien är nog bland de bästa länderna jag har varit i och det är absolut ett ställe jag skulle åka tillbaka till! Jag trodde Bulgarien var typ som polen, ukraina eller något liknande och inte alls speciellt varmt där nu, men det var ungefär 26-27 grader i luften på morgonen, sen blev det ju sjukt mycket varmare under dagen, och i havet var det 28 grader, grymt skönt! Jag har aldrig varit någon som gillar att bada i havet... Jag har badat i Medelhavet, Östersjön och Atlanten innan och speciellt medelhavet är ganska salt och det är inte kul att bada i, men nu i Bulgarien badade vi i Svarta havet och det var inte alls lika salt och varmare än i poolen, toppen! haha, värsta havsbloggen blev det nu, men jaja,
Nu funkar det att kommentera igen, great!
Ha de fint!

Bulgarien.

När ni läser detta är jag påväg mot Bulgarien!
U N D E R B A R T !
Ska bli otroligt skönt att komma bort en vecka och bara njuta av livet!
Det var ett tag sen vi åkte sist nu, så det ska bli grymt härligt!
Ha det fint!♥

hittad i gammalt arkiv...

Hattade massa gamla bilder på fina Malin som jag tagit för mer ett halvår sen,
Tänkte visa er 1 eftersom att jag inte har så många nya bilder på lager haha,
och det går fortfarande inte att kommentera...

Ingenting funkar...

Jag vet att jag inte ha bloggat eller lagt upp bilder på väldigt länge nu, men bloggen funkar verkligen inte som den ska och det är skit tråkigt!
När jag laddar upp bilder så ändrar dom färg, och det går inte att kommentera inte heller gå till en annan sida på bloggen... åh jag orkar inte att det ska krångla såå!!!
På Lördag åker jag iväg 1 vecka så ska försöka lösa det på något sätt när jag kommer hem, om ingen vänlig själv har lust att hjälpa mej, haha...
Mejla i så fall till: photobyolivia@hotmail.com

Tills döden skiljer oss åt...

Tills döden skiljer oss åt... Det finaste löftet man kan avge, tycker jag.
Bröllop är bland det roligaste som finns att fota, särskillt bröllopsporträtten!
Åh har så mycket idéer som jag skulle vilja göra nu, får dock vänta ett tag tills jag får tag på de rätta personerna, haha.
Just nu är det rätt mycket med skolan och det tar verkligen på krafterna, man märker det inte minst när man kommer hem, inte såååå kul, men reser till Bulgarien om 11 dagar, så det ska nog gå att stå ut ett tag till (;
Idag har jag varit med den absolut bästa kompisen så min dag har varit toppen! :)
Ha det fint!

fotoutställningen.

Slänger in några bilder från fotoutställningen...
För er som undrar vad det var för utställning så är det så att där jag bor, i tenhult, så har dom något som heter "Tenhultsdagen" som är 1 gång varje år. Där finns ex. hoppborgar för de små, hembyggdsföreningen säljer och visar upp saker, ungdommsarbetets ledare lottade ut en longbord, scouterna var där och så finns det en scen där barnkören uppträder mm. En allmänt mysig dag där man träffar mycket folk. Och så var det så att en av de som har hand om det frågade om jag ville visa upp mina bilder, och det är ju faktiskt ett bra sett att synas, so I said yes (;

Bröllopsfotografering/fotoutställning

Bröllopsfotografering och fotoutställning på samma dag, typ fullt ös medvetslös! haha, nejdå det har varit grymt kul! kom hem för en halvtimme sen ungefär, och nu tänkte jag sitta och fixa med bilderna från idag, alltid lika kul! :)
Fick med mej chips och cola upp på kontoret av mamma, schyst! haha, så nu har jag för hela kvällen... eller?
Hörs senare, ha det fint!

Emilia ♥ John

Bröllop är nog bland det vackraste som finns! För det första är dom ju otroligt vackra men än sak som är ännu finare, är att de lovar varandra evig kärlek, det är riktigt stort!
Har inte visat speciellt många bilder från Emilia och Johns bröllop, dock tog jag ju inte så många heller eftersom att jag fotade tillsammans med Joel och han tog de flesta bilderna :)
På lördag ska jag vara med och fota ett till bröllop, fast denna gången i studion tror jag, i vilket fall som helst så ska det bli superkul! :)
Visar er några av bilderna från Emila & Johns bröllop.

RSS 2.0