Länge sen...

Tjenare, länge sen sist nu!
Har vart en del med skolan nu i början och alla kompisar och allt som man får träffa igen, nice! Har även vart på läger med kyrkan, grymt!

På lördag ska jag iväg och fota bröllop, så sitter och taggar för det nu haha, kul!

Vet inte mer vad jag ska säga, livet rullar på och jag mår finfint! :)

Blir ingen bild nu, sitter inte vid den rätta datorn,

Ha det fint sålänge! (:

1 vecka gammal

1 vecka gammal, då är man bra liten, och jag måste säga att det är otroligt hur man kan vara så utvecklad, ha alla 10 fingrar på händerna, korta som nålar, småå, småå fötter och även där alla tår, på rätt plats till och med... G R Y M T !
Bilderna är tagna på min kusin Alfred i midsommar, då han bara var 1 vecka gammal :)

Då & Nu

nu kör vi på en "då & nu:are" Alltid lika kul att se om det är någon skillnad :)
Visar 2 bilder, tagna på samma person och med samma "tanke" (växt i fokos,motiv suddigt) fast med nästan ett halvårs mellanrum, kanske inte jätte stor skillnad, men lite grann, :) iaf min egen position med kameran,





NU



Hann aldrig sluta där jag börja...

Gó kväll mina vänner!
Haft en fin kväll? Det har jag, toppenkväll faktiskt! :)
Jag började skriva på ett inlägg om mej själv, som någon bad om, men orkade inte slutföra det så nu ligger det inlägget i utkast... Bra jobbat Olivia!
Jaja, så sålänge får ni nöja er med några bilder på fina M, som jag tog idag :)
Kram,

Portfolio...

Ska försöka att skapa en fysisk portfolio... Lättare sagt än gjort!
Så svårt att bestämma sig! Men det ska nog gå, får ju byta ut bilder med tiden där i, men det är rätt bra att ha en fysisk att visa, (:
Just nu har jag och mamma suttit och försökt att välja ut bilder av alla "typer", baby, barn, poträtt, bröllop.. ah ni vet, och så ha jag även redigerat om en del gamla bilder, väldigt kul faktiskt! :)
kan visa några "nyredigerade" bilder, fast de är tagna för ett tag sen (:
Ha det fint!
Hösten 2010,
Sommaren 2010
våren 2011 (tror jag)

Kompisfotografering.

Försöker att njuta av de sista dagarna på sommarlovet nu, åhh jag är inte ett dugg sugen på att börja skolan igen, förut har jag alltid varit taggad på att få träffa alla klasskompisar och sånt igen men helt ärligt så är jag inte alls det denna gången, men det blir säkert bra... Det brukar ju lösa sig fint i slutet (:
Men ingen idé att tänka på det nu, börjar ju inte försen på måndag :)
Nu ropar lillasyster nerifrån och vill att jag ska kolla på film med henne, så tänkte göra det nu.
Ni får några bilder sålänge :)
Godnatt,

Fina Lina.

Nu är uppdateringen absolut inte o leka med...
Har inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har fotat massor (;
Sen har jag varit med min lillasyster hos våra kompisar i dalarna, Sååå mysigt! O vi kom hem igår så när jag har varit där har jag inte vart vid datorn.
Visar er några bilder på lilla söta Lina som snart är 10 månader gammal :)
(stör mej något enormt på att bilderna får helt andra färger på bloggen än i verkligheten, de blir typ 1000 gånger blekare... åh! )
Vill ni se dom i sin rätta färg klicka er in HÄR

motljus.

Hela huset är kaos... Alla vi 3 barn håller på att göra om våra rum, inte tapetsera och sånt men byter möbler, gardiner, hyllor, färger.. ja sånt som också kan bli en förändring :) Väldigt kul, men väldigt jobbigt!
Tar en paus nu och lägger in några bilder på Julia från i förrgår kväll :)
Ha det fint!

Isblå♥

Ikväll var jag ute och cyklade en sväng med min lillasyster som har varit borta på läger 1 vecka, jätte mysigt att få va med henne igen! Vi cyklade ner till sjön och fotade lite på bryggan... Rubriken säger allt om hennes ögon, jag skulle kunna döda för att ha så fina och isblåa ögon som henne, haha nee men ni fattar,
Godnatt,

Sneak Peek...

Ni får några "sneak peek" från bröllopsbilderna, om ni vill se fler kan ni göra det på min FACEBOOKSIDA :)
Ha det fint!


Bröllop.

Idag har jag varit med och fotat mitt första bröllop, hur kul? G R Y M T !
Fotade tillsammans med Joel så fick jag testa på också, riktigt kul! Det är verkligen något jag vill bli framöver, bröllopsfotograf.
Har suttit hela eftermiddagen och redigerat fotona, och det är riktigt roligt! :)
Tänkte visa er en av bilderna,

KRAM,




Bio med lillebror.

17:30 ska jag på bio med min lillebror. Han är ett fan av Blixten Mcqueen så jag lovade honom förra veckan att när bilar2 3D har premiär så ska vi gå på den, kanske inte den filmen jag själv hade valt att se på bio ;) men han uppskattar det väldigt mycket och det kan ju vara mysigt att gå på bio så, så får det bli haha, 
Imorgon ska jag med och assistera på en bröllopsfotografering, grymt spännande! :) 
Hoppas ni får en fin kväll, slänger in en bild på lillebror från studion. 
Kram, 

A kid can make life longer.

Avslutar denna dagen med en gammal bild på fina lilla superhjälten :) 
VART KAN MAN HITTA BOKEN?
svar: såg att det var 2st som undrade vart man kan hitta boken jag tipsade om, jag vet faktiskt inte vilken affär just, men jag lånade den på bibblan :) 

EDIT: man kan hitta den på  Adlibris.com
<--- direktlänk till boken.

Kärleken är störst av allt.

En bild på några jag älskar mest av allt, som har gett mig ett jättefint liv och en otroligt vacker syn på livet, som har lärt mig att älska min nästa och som finns där att ventilera med när det blir för mycket, att få en puss och en kram av innan jag ger mig av, som skrattar med mig och som ger mig otroligt mycket uppmuntran!♥

Före/Efter.

Tänkte gjort detta inlägget igår, som jag skrev... Men jag satt ute på altanen hela kvällen med tända ljus, godis och ett superkul spel tillsammans med mamma & pappa, jag kan ju säga att det lockade liiite mer än att gå in och sätta mej och fixa ett inlägg, förlåt! Men ni får det inlägget nu istället :) 
En före och efter redigering, dock en väldigt liten redigering. Jag har endast använt mej av 2 lager curves och lite kontrast men det blir genast skillnad, bilderna kan dock se väldigt olika ut beroende på vad ni har för ljus och färginställningar på er dator men så får det bli. 
Före


Efter


Foto: Jag
Modell: Elma Hodzic.

Det var ett tag sen...

...Jag bloggade, dåligt av mej, men jag har faktiskt haft semester till och med från bloggen, nästan iaf... Ni fick några inlägg första veckan :) 
Undertiden som jag har varit borta har det trillat in en hel del kommentarer till och med i några av de gamla inläggen, väldigt roligt och uppmuntrande, tack! :) 
Igår var jag och fikade med mamma, pappa, farmor & farfar jättemysigt! 
Tänkte göra ett "före&efter" inlägg sen, 
sålänge får ni nöja er med några "onödiga" bilder från igår :) 

RSS 2.0